A viktóriánus ház 1970-es évekbeli retró enteriőrjéből a tulajdonos egy kellemes, ízléses, otthonos lakást alakított ki. Ezt a példát azért hozom nektek, hogy lássátok, hogy bármilyen házból, ha láttok benne fantáziát, akkor létre lehet hozni a saját ízlésünknek megfelelő, számunkra álom otthont.

A nappaliban a korabeli darabokat kicserélték, beleértve a kandallót és a burkolatot, és így a nappali egy fehér derűs zuggá vált.

A konyha egy kis vidékies beütést kapott a fehér bútorlappal, a fa pulttal, és a króm tartozékokkal. Ezáltal egy elegáns, kifinomult belsővé alakult, ahol a család mindig szívesen tölti együtt a szabadidejét. A konyhához legközelebb eső étkező kissé eklektikus a székekkel és a különálló szekrénnyel, de stílusában határozottan továbbviszi a konyhára jellemző vidéki stílust.

A dolgozó, feltételezem a háziasszonyé, a virágos, finom kárpittal és a fehérre festett, igényesen kidolgozott rusztikus íróasztallal abszolút a lakás egyik legnőiesebb része.

Egy csipetnyi fekete-fehér tehén minta modern külsőt kölcsönöz a klasszikus fehér gyerekszobának.

A hálóban a fenyő bútorok és a fehér szín a domináns. Ez adja meg a glamúros francia-stílus hangulatát a helyiségben.

Stylish-exterior.jpg

Living-room10.jpg

Kitchen20.jpg

Dining-area.jpg

Home-office4.jpg

nursery3.jpg

bedroom177.jpg

forrás: housetohome

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr195231269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása