Számomra a country stílus a legkedvesebb. De nyilván mindenkinek megvan a maga kedvence. Nem tudsz azon a tájegységen, vidéken, országrészen, földrészen élni, amelyiknek a stílusa a legközelebb áll hozzád? Sose bánd, hiszen életteredbe kis apróságokkal tökéletesen be tudod csempészni a hangulatot. Jelen posztomban a vidéki miliőre hoztam nektek példát, de bármelyikkel eljátszhatod.

Otthon magazinos fotózás.jpg

A vidéki stílus színei a föld és a természetes színek. Fesd a falat pasztell színűre, azzal nem foghatsz mellé. Figyelj az apróságokra, a kiegészítőkre, egy kedves virágos, madárkás ajtókoszorú, sok növény...

IMG_6870-002.JPG

Sok családi fényképpel meghitté, személyessé teheted a tereket. Különböző képkeretekkel rusztikus hatást érhetsz el, akár egy komódra, akár falra teszed őket.

IMG_6872-002.JPG

IMG_6854-002.JPG

A konyhába is apró mintás kellékekkel tudod leginkább megteremteni a vidéki hangulatot. Virágos csészék, tálca, régi idők használati tárgyai, üveg tárgyak.

IMG_6865-002.JPG

IMG_6844-002.JPG

A fürdőt egész sokféleképpen meg tudod oldani ebben a stílusban, lehet fehér, pasztell, színes, virágos, római... A kiegészítők megadják a kívánt hangulatot. Növények, parfümös üvegcsék, természetes anyagú tárolók...

IMG_6857-002.JPG

És ha nincs udvarod, ne búslakodj, mert kis ráfordítással bizony egy teraszból, erkélyből is varázsolhatsz country teret. Sok növény, fa ládikák, természetes anyagú mécsestartók... Lesd el:

IMG_6847-002.JPG

IMG_6876-002.JPG

IMG_6846-002.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr545448341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása