A Nyugat- Dunántúlon egy icipici faluban valóra vált néhány éve egy nagy álom. A tulaj Ausztriában él, de magyar gyökerei miatt régóta szeretett volna Magyarországon is telket vásárolni. Hosszú keresgélés után a határtól nem messze talált egy aranyos kis települést, benne egy eladó házat. Szerelem volt első látásra, és ahogy az lenni szokott, egyből látta az ingatlanban a fantáziát.

Ezután következett sok sok évnyi kemény munka. De azt szokták mondani, hogy egy családi ház sosincs teljesen kész. Ezzel is így van, természetesen, mindig alakul, formálódik, ahogy az ember ízlése is. Jelenlegi állapotában alább láthatjátok, de nem kizárt, hogy néhány év múlva másik formában mutatom meg nektek.

kint kollázs.jpg

A nappali könyveken kívül régi festményekkel van tele. A színek és formák ízléses harmóniája uralkodik itt.

IMG_3689.JPG

P1090226.JPG

A gyerek szobában a piros és fehér szín dominál a country és shabby stílusában.

P1090152.JPG

A tulaj szobájába lépve az első, amit észreveszünk az oldal falon lévő kép-rengeteg, melyet a régi családi fotó albumból válogattak ki.

P1090158.JPG

Ehhez a szobához külön fürdő rész is tartozik, megfelelő felületkezeléssel és egy kis csempével kellő védelmet nyújtunk a padlóburkolatnak és a meszelt falnak.

P1090164.JPG

IMG_3646.JPG

A téli konyha tágas és stílusos, szinte még egy szobával bővül a ház, hiszen tavasztól őszig rossz időben itt zajlik a családi élet.

IMG_3728.JPG

IMG_3633.JPG

IMG_3620.JPG

IMG_3574.JPG

IMG_3589.JPG

IMG_3597.JPG

IMG_3610.JPG

A tetőteret beépítve a ház tulajdonosai két hatalmas szobával gazdagodtak, akár vendég szobának, akár társalgónak is lehet használni őket.

IMG_3612.JPG

A megfelelő, rendelésre készült, egyedi gyártású bútorokkal pedig a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználták.

IMG_3613.JPG

IMG_3616.JPG

részletek kollázs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr544988532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása