Azt már tudjátok, hogy a vidéki stílus a kedvencem. Szerintem ez sosem fog változni. A nyugalom, a természet közelsége, a nem rohanó élet, saját veteményes, friss fűszerek... Nem is ragozom, egyszerűen szerelmes vagyok abba az életstílusba. Nemrég találtam egy farm bemutatót, melynek az a különlegessége, hogy a ház teljes őszi dekor pompában díszeleg. Azt hiszem aktuálisabb nem is lehetne.

Hát kezdjük az elején: mindenütt rusztikus country stílus, még mielőtt belépnél a házba, s ezt a látványt tovább fokozza a pirosra festett ajtó tökéletes harmóniája a vörös téglával. A biciklis tökmadárijesztő az ablak előtt pompás halloween-i hangulatot varázsol az udvarra. A házba belépve egy csodás étkező vár minket, melynek központi eleme egy régi ajtóból átalakított asztal, melyhez remekül illik a hordóból készült pad és a rusztikus székek. A fehér textíliák, asztali futó, párnák, függönyök, teszik könnyeddé az amúgy sötét teret, míg a térbe illő gyertyatartók és vintage kiegészítők karaktert adnak a helyiségnek. A nagy fatál szép keretet ad az asztalnak, melybe a háziak az évszaknak megfelelő díszeket tesznek. A házat ilyenkor Halloweenre öltöztetik fel, töklámpások és egyéb hangulatos kiegészítők kerülnek a komódra. A konyha központi elemét a kékre festett kandalló keretbe bújtatott gyönyörű antik tűzhely adja. (Ha én élnék ezen a farmon, biztosra veszem, hogy egész álló nap sütnék és főznék a konyhában). A harmóniát pedig a sötét tartó gerendák és a világosra mázolt fal. :) A hálóba érve a patchwork ágytakaró tovább fokozza bennünk a rusztikus country-farm stílus érzetét, sőt a házban megfigyelhető fehér fal-barna gerenda páros itt is folytatódik. A fürdő elrendezése így várta a beköltöző családot, mely annyira megtetszett nekik, hogy csupán saját ízlésüknek megfelelő tárgyakkal egészítették ki. Csupán néhány vintage darab került a helyiségbe és természetesen az ősszel elhagyhatatlan tök. A virágos-vidéki huzatú fotel a kandalló előtt a család összes tagjának kedvenc helye. Ez azt hiszem érthető is. :) A bontott tégla tipikus hangulat elem.

front-door5.jpg

bicycle.jpg

country-dining-room.jpg

shelving8.jpg

kitchen108.jpg

bedroom130.jpg

country-bathroom1.jpg

fireplace12.jpg

country-cottage1.jpg

f: housetohome

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr715547950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása