Tavasszal biztosan sokatok csinál nagy takarítást a lakásban, kertben... Ilyenkor kivirágzik az otthonunk, minden tiszta és illatos lesz, felébred a téli álomból. Átültetjük a virágokat, lecseréljük a téli dekorációt tavaszira, frissre, illatosra, virágosra, színesre.

cd8f1aaf5c63dd9868e0b1efa4ec48e3.jpg

Ám ilyenkor nemcsak környezetünket, hanem saját testünket, szervezetünket is érdemes 'kitakarítani'. Minden évben egyszer nagyon ajánlott egy méregtelenítés, melynek során kitisztítod a szervezetedből a sok lerakódott salakanyagot, vegyszert, tartósítószert, édesítőszert, finomított élelmiszerek maradékait és sorolhatnám órákon keresztül. Ezt a legjobb tavasszal megtenni, hiszen ennek köszönhetően a tavaszi fáradságot is el tudod kerülni, és nem utolsó sorban tavasz végén nyár elején már egyre több olyan zöldséget gyümölcsöt választhatsz a piacon, a zöldségesnél és a kertedből, melyekről biztosan tudhatod, hogy honnan és miből származik.

méregtelenítés2.jpg

Számos módszert, csodanövényt és receptet találhatsz a neten, különböző portálokon a helyes méregtelenítésről. Azt azonban jó ha tudod, hogy ezek a kúrák nem egyszerűek, elég erős koncentrációt, odafigyelést, belülre figyelést, önmegtartóztatást és önfegyelmet kíván mindegyik komolyabb kúra. Viszont hamar meglesz a gyümölcse a néhány hétig-hónapig tartó 'remete' életnek. Én egy egy-hónapos salaktalanítást szoktam végig csinálni, amikor nagyon keményen odafigyelek az étkezésemre. Ilyenkor még az sem mindegy, hogy mit iszol. Sőt, természetesen nem elég az étkezésedre odafigyelni. Ahhoz, hogy teljesen hatékony légy, bizony legalább hetente 2-3-szor valamilyen formában edzeni is kell a testedet.

méregtelenítés3.jpg

Már a kúra alatt, de közvetlenül utána meg főleg érezni fogod a hatását. Frissebb, energikusabb, terhelhetőbb, mozgékonyabb és nem utolsó sorban boldogabb, kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb leszel. Ezenkívül hatékonyabb lesz szervezetünk táplálék feldolgozása, kiegyensúlyozottabb az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni fognak testünk regenerációs folyamatai is.

0afa1178b97907b8ec0c85c0a494e278.jpg

Az alább belinkelt oldalakon számos hasznos tanácsot, különböző típusú kúrákat, finom recepteket, segítséget, magyarázatot kaptok. Érdemes elolvasni a cikkeket.

http://www.biogyogyulas.hu/meregtelenitok

http://méregtelenítés.com/

http://www.vitalland.hu/meregtelenites

http://www.embergyogyasz.hu/meregtelenites.php

Én személy szerint május 6-án kezdem az 2013-as egy hónapos tisztító kúrámat. Nem lesz egyszerű, már ezekben a napokban is készítem fel a szervezetem és a lelkem egyaránt a következő hónapra, de én már tudom (mert ez lesz a 3. év, hogy tavasszal kitisztítom a szervezetem), hogy minden szempontból megéri. Ha szeretnél velem tartani, velem együtt csinálni, keress meg a blog facebook oldalán (https://www.facebook.com/Katiekincsesladaja), és szívesen leírom neked, hogy az én kúrám miből is áll pontosan. De ha még nem vagy kész egy ilyen nagy lépésre, akkor se csüggedj, mert rendszeren fogok írni receptekről, ötletekről, amiket, ha csak kis dózisban is becsempészel a mindennapjaidba, már azzal sokat teszel a saját szervezetednek.

Ne feledd: ép testben ép lélek! Hajrá! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr655250150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása