Két évtized. Ennyi időbe telt az atlantai festő és stylist, Thea Beasley-nek, hogy a háza úgy nézzen ki, mint ahogy most. De megérte a sok munka. Kellemes, nyugtató színek, meglepő, szokatlan formák, egy picit modern, egy picit merész, egy picit country, és nagyon loft.

Az étkező részben egy szokatlan bútor darab kapott helyet. Egy 80 rekeszből álló szekrény, melyben kizárólag természetes tárgyakat tárol: kagylókat, agancsot, csigaházakat, tollakat...

artist-in-residence-cabinet-0213-lgn.jpg

Beasley az étkezőbe, nem megszokott merész módon, fa fonott karosszékeket tett, melyeket egy garázsvásáron vett. Az ajtóra szerelt fa bikafej egy afrikai emlék.

artist-in-residence-wicker-chairs-0213-lgn.jpg

A design tervezésű Aidan Gray füles karosszékek harmóniában tartása végett a szófa egy párizsi bolhapiacról került ebbe az enteriőrbe. A country stílus itt is visszaköszön a sámliban, melyet Torontoban vett a tulaj és a dohányzóasztalban, ami egy farmról származik.

artist-in-residence-coffee-table-0213-lgn.jpg

A könyvtár szoba igazi loft stílusú falfelülete mellett ezt az irányzatot képviseli az indusztriális álló lámpa is. Ezzel kontrasztban a több mint százéves kanapé.

industrial loft.jpg

Egy ilyen dolgozó szobában biztosan nagyon könnyen lehet dolgozni, sok inspiráló kép, a könyvtár szoba kopott falfelülete itt is visszaköszön, és a country stílussal is találkozunk a kis négylábú székeken és a falnak támasztott régi ajtóban.

artist-in-residence-library-0213-lgn.jpg

A kreatív szoba másik falán pedig ez az ipari polc található, melynek újságokkal bevont dobozaiban tartja a DIY kellékeket.

artist-in-residence-newspaper-boxes-0213-lgn.jpg

A hálószoba egy igazi stíluskavalkád. Az ágy feletti kép egy 1978-as Richard Avedon retrospektív mű, az ágy loft vaskeretű, az ágy előtti ágyneműtartó country stílusú háncskosár...Mégis harmónikus a színek és a formák miatt.

artist-in-residence-bedroom-0213-lgn.jpg

Gardrób. Minden nő álma egy ilyen rendezett, tágas, igényes, kellemes ruhatároló helyiség...

artist-in-residence-closet-0213-lgn.jpg

A fürdőszoba is egy nagyon izgalmas tere a lakásnak. Sok kép a falon, próbababa a bolyhos szőnyegen és egy vidéki stílusú kád. Fantasztikus.

artist-in-residence-bathtub-0213-lgn.jpg

via countryliving

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr685021365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása