Ha nagyon szereted a fasírtot, de törekszel arra, hogy minél kevesebb húst, és minél több egészséges alapanyagból készült ételt egyél, akkor bizony a zöldséges tofufasírtot neked találták ki. Először egy vegán étteremben ettem, és megmondom őszintén, hogy annyira ízlett, hogy még aznap este odahaza is megcsináltam. Egyszerű, gyors és amellett, hogy nagyon ízletes, roppant jót teszel vele a szervezetednek.

Alapanyagok:

Répás-szójafasírt.jpg

1 doboz tofu

sárgarépa

füstölt sajt

3 tojás

2 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 paprika

só, bors

4 ek sörélesztőpehely

másfél csokor petrezselyem

Elkészítés:

A tofut lereszelem, vagy apróra vágom, hozzáadom a reszelt sárgarépát, a sörélesztőpelyhet és a reszelt füstölt sajtot. Jól összedolgozom a fűszerekkel, a hagymával, a tojásokkal és a petrezselyemmel. Kis fasírtokat készítek belőle és kisütöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr795030829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása