A kert szimbóluma sok vallásban, kultúrában hasonló jelentéssel bír. A földi Paradicsom, a  Kozmosz... Egy család életében, főleg tavasztól őszig, kulcs szerepet játszhat egy szépen gondozott, karbantartott, virágos kert. Számos hangulatos rendezvény helyszíne lehet, családi és baráti összejövetelek, évfordulók, ünnepek, piknikek, grill délutánok, közös beszélgetések...

De persze el is lehet vonulni egy nyugodt kertben olvasgatni, pihenni, aludni egy kényelmes nyugágyban. És nem utolsó sorban, akinek hobbija a kertészkedés, azokat az embereket teljesen ki tudja kapcsolni a veteményes gondozása. Édesanyám például ilyen ember.

Persze sokszor a kertes házakhoz tartozik egy terasz is. Mi például jó időben a teraszon élünk. Itt folyik minden családi tevékenység, reggeli, ebéd, vacsora, beszélgetés, és még a háztartás mobil részeit is kint végezzük, például cukorborsó köpesztés...

Ha van kerted, teraszod, de még nem alakítottad ki a stílusát, vagy épp készülsz picit átalakítani, akkor ez a poszt Neked szól, képek, ötletek, inspirációk. Nézzük:

Ball-water-feature--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

Buckets-planted-with-salad--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

pinterest3.jpg

Storage-crates-in-tree--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

White-garden-table-with-linen-cloth--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

pinterest2.jpg

Painted-trough-in-garden--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

Swing-seat-in-garden--Country-Homes-and-Interiors--Housetohome.co.uk.jpg

pinterest 1.jpg

f: housetohome, pinterest

További képek a blog facebook oldalán folyamatosan frissülő "kerti dolgok" című albumban!

A bejegyzés trackback címe:

https://katiekincsesladaja.blog.hu/api/trackback/id/tr825383712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása